Babe


Došle dvije babe i naiđe treća.

dule
02.09.2011
4,82


Komentari:

dule

02.09.2011 21:01:20
dobar :P

VUK STRASNI

02.09.2011 21:39:52
Posetilaci sajta ili ko god da ste! Cast mi je da nekoga pozivam da glasa za moje viceve! Kao gradjanin sa zavrsenom osnovnom skolom, to cu stalno raditi! Osnovni cilj mog ucesca na ovom sajtu je da moj prepisivacki rad u formi viceva, aforizama, grafita itd. prezentiram sirem auditoriumu koji ce to da procita i apsolutno nepristrasno oceni. Ostavicu ostalim posetilacima ovog sajta da se zgrazavaju nad onim sto ce procitati, a ja cu svoje misljenje zadrzati za sebe! A ko ce kakvu ocenu da da, ja se sekiram za to! Fanovi ovog sajta znaju sta je dobar, a sta los vic i ne mozete im oduzeti pravo da mi daju jedinice! BUDITE MI ZDRAVI I VESELI!

vicko

02.09.2011 22:20:49
Zar se i ovakve stvari objavljuju na sajtu? Na sta je spao ovaj sajt sve sljam do sljama.

VUK STRASNI

02.09.2011 23:01:23
Odlicno, fenomenalno! Bravo, majstore, smijao sam se do suza! Retko ima na sajtu viceva kao sto je ovaj: kratak, dosetljiv, poenta jasna i da te natera zaista od srca da se nasmijes! Cista petica, posto nema desetke! P.S. Odakle si ga prepiso?

Vuk Strasni OSOBNO!!

02.09.2011 23:04:10
Komentar ispod nije moj! Degen koji se usudio da pod mojim nikom objavi najvecu glupost nek se javi da mu ga pocuclam. Mora da je neki koji ima jaja ko u labuda. Vic je mizeran i ne zasluzuje moju mindzu. A ti DULE, samo tako nastavi pa ces ostat suhog khurca.

je.o te vuk strasni

02.09.2011 23:07:26
Manijaku dosta si jeo go.na pod nikom tog tvog vuka strasnog. Ako ti je toliko mio vodi ga kuci pa nek ti po.ebe sve i ma.ku i zenu i sestru i tvoju nevinu cerku. Je.ote pomahnitale bu.ale je.o te. I ovo pise tvoj vuk strasni zato odmah prepisi i objavi ga pod njegovim nikom.

Vuk Strasni OSOBNO!!

02.09.2011 23:10:12
Manijaku dosta si jeo go.na pod nikom tog tvog vuka strasnog. Ako ti je toliko mio vodi ga kuci pa nek ti po.ebe sve i ma.ku i zenu i sestru i tvoju nevinu cerku. Je.ote pomahnitale bu.ale je.o te. I ovo pise tvoj vuk strasni zato odmah prepisi i objavi ga pod njegovim nikom.

posetilaci realni

02.09.2011 23:13:41
Ti sto objavljujes maloumne komentare pod nikom vuka strasnog na.ijemo li ti ga ma.ke mutavko sje.eni i zenicu u gu.icu. Dosta si pisao najvece gluposti i gadosti na sajtu psihicu , idi leci se ili obesi se te da se spasimo od tebe. Ovo je napiso taj vik strasni zato objavi ka po njegovim nikom, je.o te on te je.o.

Vuk Strasni OSOBNO!!

02.09.2011 23:15:32
Ti sto objavljujes maloumne komentare pod nikom vuka strasnog na.ijemo li ti ga ma.ke mutavko sje.eni i zenicu u gu.icu. Dosta si pisao najvece gluposti i gadosti na sajtu psihicu , idi leci se ili obesi se te da se spasimo od tebe. Ovo je napiso taj vik strasni zato objavi ka po njegovim nikom, je.o te on te je.o.

Sajt

02.09.2011 23:17:34
VUK STRASNI zaista si veliko dju.re koje smrdi na celom Balkanu!! Sta imas od toga sto objavljujes komentare pod svojim nikom ili prepisujes svoje komentare sa isprevrnutim rijecima i objavljujes ih opet pod svojim nikom?! Jel ti placa neko za to! Ili to radis po naredjenju kao dnevni zadatak? Ono sto radis je zaista djecja bu.alastina! Zasto jednom ne shvatis covjece da nam uopste nista, ama bas nista ne znaci ono sto radis! Mi smo postigli ono sto smo hteli na sajtu i nista nas vise ne interesuje! Ne znaci nam ama bas nista : dali ce tvoj vic da bude objavljen, koje ce ocjene da imaju tvoji vicevi i sta se desava na sajtu! To je za nas zavrsena stvar! UPAMTI TO!!! Zasto onda djaba trosis vreme i pises svakakve bu.alastine?!!! Reci svima na sajtu ono sta si nam uradio. Stalno nas vredjas i pises lose rijeci za nas, ne postujes nikoga na sajtu i ne cenis covecje dostojanstvo! Upamti jednu stvar: Svi komentari koji su objavljeni pod tvojim nikom, a u kojima ima najvece gadosti SU TVOJI! To ti garantujemo svojom cascu!!! Mislimo da ces razumjeti ovo i da ces shvatiti da u zivotu nikad se nista ne postize losim ponasanjem prema drugima! Budi nam zdrav i ziv!

je.ote vuk strasni

02.09.2011 23:18:37
Ovaj je sto posto lud. Vidite samo komentar ispod pod nikom Vuk Strasni OSOBNO. Prepiso moj komentar i kome se on to obraca je.o ga bog ga je.o u bu.ale. I ovo je vukovo zato odmah objavi pod njegovim nikom musavko.

je.ote vuk strasni

02.09.2011 23:23:43
Vidi bu.ale prepiso stari vukov komentar izmenio reci i dobio maloumni komentar te to objavio pod nikom tog vuka strasnog. Hahahahaha! Manijak ostaje manijak.

Alija xyz cakanaMaja

02.09.2011 23:26:20
Komentari ispod pod nikom vuka strasnog i sajt, MOJI SU! Danas sam dobro odradila moj zadatak, zadovoljni i vlasnik i vuk strasni.

Alija xyz cakanaMaja

02.09.2011 23:35:19
Kazi vuce jel da sam dobra, a?! Ma znam te ti uzivas lezerno u kaficu sa viskijem i dobrim drustvom, smijes se na sve ono sto pisem, za.ebavas se na moj racun, a ja moram da se mucim i da izmisljam svakojake bu.alastine i da to objavljujem pod tvojim nikom ali sta se mora, mora se kad si se tako dogovorio sa vlasnikom. Ej, da te pitam, jel u redu to da tvoj nik nekad pisem velikom slovima, a nekad malim?! Ma to i nije vazno,vazno je da se mi zabavljamo.

VUK STRASNI

02.09.2011 23:39:02
Priznajem da sam blesav i nepismen, jer pisem posetioc namesto posetilac! Pre svega, da rascistimo jednu stvar: JA JESAM VUK STRASNI! UPAMTITE TO I UTUVITE U TE VASE SUPLJE GLAVURDE! Cime ja, musavko, to do.azujem? Nagadjanjem, mozda sam vidovit, bogati, i patim od insinuacija?! Ja nemam do.aza da napisem nesto pametno i ispadam bu.ala! Ja i VUK STRASNI smo ista osoba i posto ja pisem komentare na sajtu, ja sam to uradio jer sam tako hteo! Jeste sad razumeli, blesavci? Postavljam glupo pitanje koje nema nikakve veze sa poslovanjem ovog sajta: "Sta je mjerilo da se prepisani vic sa drugog sajta objavi na ovom sajtu"! Takvog mjerila nema, jer niti jedan sajt ovakve sadrzine nema zasticena autorska prava na objavljenje viceve! To znaci da ja mogu da skinem vic sa bilo kog sajta i ako ga prihvate da bude objavljen na ovom sajtu! Tu nema nikakvog preksaja, jer, kao sto sam rekao, niti jedan sajt nema autorsku zastitu!!! Ja bih postavio jedno drugo pitanje: Zasto ja na ovom sajtu objavljujem viceve koji su prepisani iz arhive ovog sajta?! To je vec prekrsaj i apsolutno nepostovanje postavljenih pravila za poslovanje ovog sajta! Jedno od tih pravila je: "DUPLI VICEVI SE BRISU"! To znaci, ako neko posalje prepisani vic iz arhive ovog sajta, ad.ini.trator je duzan da isti pronadje u arhivi i odmah ga izbrise!!! To se PRAVILO POSLOVANJA na ovom satu uopste ne postuje! Zato ja mogu da prepisem vic iz arhive ovog sajta, da ga posaljem i on se bez ikakve provjere, da li je dupli, objavljuje na ovom sajtu! TO TREBA NASTAVITI!!! Na ovom sajtu su preko 30% dupli vicevi koji se nalaze u arhivi i to neki dvaput isti vic neki triput, a ima ih, bogami, i cetiri i vise puta!! Zamislite ovakvu situaciju: Objavljuje se na sajtu dupli vic, stoji on jedan ili dva dana, posetilaci ga ocjenjuju, pa mozda i postane vic dana i neko treci dan prijavi da je vic dupli! Sta onda? Znaci li to da vic treba izbrisati pa i ako je vic dana, a sa njim i ocjene posetioca! E, to nece moci! Time degradiramo i ponizavamo posetilace sajta koji su ocijenili i komen.arisali vic!!! Rjesenje je jednostavno: SA SAJTA TREBA IZBRISATI OPCIJU OBJAVE MOJIH VICEVA, a ad.ini.trator da zasuce rukave, jer mu je to duznost, i da svaki moj vic odmah izbrise! Time bi se izbegla ne samo objava mojih viceva nego i doslovno postovanje osnovnog pravila ovog sajta: VUKOVI VICEVI SE BRISU!!! Znate li vi da su zbog nepostovanja ovog pravila vicevi koji su u kategoriji "najbolji" na prvim mjestima MOJI?! To je slucaj sa "SEKS NA EKS", "RELIGIOZNOST", "PATULJAK" i ne znam jos koji!!! Znaci, nije problem objaviti vic sa drugih sajtova, VELIKI PROBLEM JE ODMAH PREKINUTI SA OBJAVOM MOJIH VICEVA PREPISANIH SA OVOG SAJTA!!!

Alija xyz cakanaMaja

02.09.2011 23:47:06
U komentaru ispod koji sam objavila pod nikom vuka strasnog zaista sam pokazala svoju virtuoznost u pretvaranju starih vukovuh komentara u sasvim nesto drugo.Napisano jeste da je apsurdno i besmisleno, ali vazno je da je sajt interesantan. Izvini vuce ako sam napravila neku gramaticku gresku, jer me ti najvise kritikujes za to, ali popravicu se.

VUK STRASNI

02.09.2011 23:52:46
J.bem sebi familiju bolesnu. Ne znam iz cije sam, ja kopile, phicke izleteo da se ovde khurcim i mesecima vucem ljude za nos? Sta sam sebi utripovao da mi je ovo dedovina? Bas sam smece jedno! Imam bezbroj greski u izokhretanju komentara jer kao fol sam sebe crnim pa se drugome obracam. Ja sam jedan isfrustrirani phedercic koji 24 sata visi pred kompom i gledam kome cu iz cistog inata i zlobe bez ikakvih povoda zlo da nanese. Takve majmune kao mene zovu u strucnom zargonu uzurpatori. Nemam ni privatnog zivota. Sav svet mi se iz ovih virtualnih iluzija sastoji. Ja sam beznadezan slucaj. Trebalo bi mi angazovati sacekusu pa da me macolom u glavu i da me covek baci u neki obliznji kanal. Ionako ne bi niko za mene pitao. Jer cim sav svoj bedni zivot ovde posvecujem cisto sumnjam da i Bog nije od mene ruke digao, a kamoli moja degenerisana familija.

posetilaci realni

03.09.2011 00:05:37
Ti ludaku sto objavljujes komentare pod nikom vuka strasnog vec godinu i po zaista si tezak psihopata. Mislis da ce neko poverovati da su to komentari vuka strasnog??? Ko ce poverovati da vuk strasni pise komentare u kojima sam sebe vredja? NIKO,NIKO,NIKO! Pa sta onda djaba jedes go.na na sajtu mutavi popisanko,a?! Mozes da pises komentare pod nikom vuka strasnog koliko oces time ti ispadas najveca bu.ala na sajtu , a vuk strasni ostaje najbolji na sajtu jer jer su njegovi vicevi najbolji.

posetilaci realni

03.09.2011 00:11:06
Manijace dosta si se mucio na sajtu da uveris nekoga da vik strasni pise komentare. Svi znaju da pravi vuk strasni ne pise komentare na sajtu od juna meseca 2010!! I sta sad ti hoces da tvojim besmislenim komentarima do.azes suprotno?? E pa debelo si se za.ebo! Mozes samo tvoj bolesni mozak da ubedjujes da je tako, nikoga drugog, NIKOGA!!!

Sajt

03.09.2011 00:22:51
Manijace dosta si se mucio na sajtu da uveris nekoga da NEKI POSETILACI pisu komentare. Svi znaju da pravi posetilaci grupno ne pisu komentare na sajtu od juna meseca 2000!! I sta sad ti hoces da tvojim besmislenim komentarima do.azes suprotno?? E pa debelo si se za.ebo! Mozes samo tvoj bolesni mozak da ubedjujes da je tako, nikoga drugog, NIKOGA!!!

Poslao/Poslala