Noćno orgijanje


Prilog na Dnevniku:
-"...i tako su gradske vlasti odobrile izgradnju još tri dječija igrališta u našem gradu. Djeca su sa neskrivenim zadovoljstvom primila vijest o izgradnji novih igrališta, dok su zasada najveće oduševljenje pokazale lokalne grupe narkomana i delikvenata!"

Blažić S.
10.08.2011
2,72


Komentari:

VUK STRASNI

11.08.2011 01:17:38
Je.o ja sebi ma.er, ako moze ovo da mi neko objasni: Svaki dan pisem samo komentare o sebi, i to po desetak i vise uz svaki vic. Ja kazem u svojim komentarima da sve to pisem, vredjam sebe zbog toga i opet isti svoj komentar objavim pod nickom Vuka Strasnog. To nije uopste normalno! Zasto toliko komentara o tom Vuku Strasnom? Ko sam ja i cime sam to zasluzio da toliko pisem o sebi? Koji je cilj ovog besmislenog postupka? Molim vas, neka mi neko odgovori o cemu se radi.

posetioci

11.08.2011 01:49:57
Alija xyz cakana Maja, ad.ini.tratorica ili ko i da si previse jedes go.na sa tim tvojim vukom strasnim. Nema vica na sajtu, a da ti ne pojedes najmanje desetak puta go.na objavljujuci komentare pod nikom vuka strasnog. Koga briga za tvoje sulude i maloumne komentre pod nikom tog tvog vuka strasnog, maloumnice jedna??? Ti si tesko bolesna osoba koje se da videt iz toga sto si dosada objavila preko 1000 komentara pod nikom vuka strasnog. Ko to moze da radi? Samo totalno luda osoba kao sto si ti. Zato odmah u ludnicu, a nas posetioce ostavi na miru da uzivamo u sajtu. NAJVECA LUDAKINJA NA BALKANU!!! DO.AZANO!!!

Obektivni posetilaci

11.08.2011 03:55:58
Vuk Strasni, Vukova mama ili ko si da si, previse jedes go.na sa tim tvojim komentarima. Nema vica na sajtu a da ti ne pojedes najmanje desetak puta go.na objavljujuci komentare pod nikom Vuka Strasnog. Koga briga za tvoje sulude i maloumne komentre pod nikom Vuka Strasnog, maloumnice jedan??? Ti si tesko bolesna osoba sto se da videti iz toga sto si do sada objavio preko 1000 komentara pod nikom Vuka Strasnog. Ko to moze da radi? Samo totalno luda osoba kao sto si ti. Zato, odmah u ludnicu, a nas posetilace ostavi na miru da uzivamo u sajtu. NAJVECI LUDAK NA BALKANU - VUK STRASNI!!! DO.AZANO!!!

balkanac

11.08.2011 13:23:49
mislim da bi ti blazicu trebao da proucis znacenje rijeci orgijanje pa ces vidjeti da ta rijec nema veze ni sa delikvencijom a jos manje sa narkomanijom (mora da si bosanski hrvat)

Klod Šabrol

11.08.2011 13:33:38
Kaže se "deliNkvenata".

VUK STRASNI

11.08.2011 19:19:33
Smijem li dati komentar? Recite mi, molim vas, smijem li komentarisati svoj vlastiti prepisani vic? Zasto trazim dozvolu da ovo uradim? Zato sto sam ponizen i beskrupulozno povredjen. Nisam mogao vjerovati kad sam vidio da moj vic ima manju ocenu od 1.50. Od koga su dosle ove ocene i zasto? Ja sam uvijek najiskrenije davao komentare na svoje viceve jer su me zaista nasmijali, a na tudje sam uvijek davao najneiskrenije komentare! Recite mi sta ima lose u tome i zasto je to neko zloupotrebio? Zasto to radite ljudi? Ja znam ko sam i uvijek sam dao iskren komentar na svoje viceve jer su za mene zaista dobri, a tudji vicevi me ne interesuju i dalje cu ih ocjenjivati najnizim ocjenama. Evo, dacu svoje misljenje iskreno i za ovaj vic: Odlican je, jer ne kazuje nista! To je moje licno misljenje i sta sad ja treba da zbog toga ispastam i moj komentar neko da objavljuje na sajtu po nekoliko puta? Najiskrenije kazem vam da ja VUK STRASNI pisem ovo i molim vas da ovo ne pripisujete nikome. Moje misljenje je moje i ja stojim iza toga da su moji vicevi najbolji.

VUK STRASNI

11.08.2011 21:23:03
Sta je, posetilaci, drznuli ste se da koristite moj nik i da pisete najvece bu.alastine, maloumni stvorovi! Koristite vi tudje nikove koliko ocete, ali klonite se mene, mutava go.na. Jeste razumeli, degenerici maloumni?! Moja suplja glava ne konta nista, ama bas nista drugo osim da prepisujem tudje viceve, da pisem pod tudjim nikovima, a kad nema toga, e onda pribegavam totalno maloumnim stvarima: pisem sam sebi i svadjam se sam sa sobom! Ludak sam ja, i to najveci na Balkanu! Pazi sad, i ovo sam napisao ja, Vuk Strasni. Je.o mene bu.alu, govedo jedno mutavo!

posetioci

11.08.2011 21:57:40
Alija xyz cakana Maja glupa si ko kuskija. Znamo da si ad.ini.tratorica sajta, ali nije nam jasno zasto te vlasnik jos drzi kad si totalna maloumnica. Camis ispred kompjureta , nemas sta da radis i da bi lecila svo.e bolesne frustracije okomola si se na nik VUK STRASNI i napisala preko 1000 maloumnih komentara pod nikom tog tvog vuka strasnog. AD.INI.TRATORICA SAJTA NAJVECI BOLESNI PSIHOPATA NA BALKANU!!! A znate li ko je ad.ini.tratorica sajta??? HERA sestra vlasnika sajta!!!

Medo

11.08.2011 22:13:50
Ishod glasanja ovaj vic!: Ratko Mladić 3 Radovan Kahradžić 4 Ante Gotovina 2 Vojislav Šešeli 2 Ramuš Haradinai 3 Vuk Strasni 1

VUK STRASNI

11.08.2011 22:24:16
Alija xyz cakana Maja glupa si ko kuskija. Znamo da si ad.ini.tratorica sajta, ali nije nam jasno zasto te vlasnik jos drzi kad si totalna maloumnica. Camis ispred kompjureta , nemas sta da radis i da bi lecila svo.e bolesne frustracije okomola si se na nik VUK STRASNI i napisala preko 1000 maloumnih komentara pod nikom tog tvog vuka strasnog. AD.INI.TRATORICA SAJTA NAJVECI BOLESNI PSIHOPATA NA BALKANU!!! A znate li ko je ad.ini.tratorica sajta??? HERA sestra vlasnika sajta!!!

OBEKTIVNI POSETILACI

11.08.2011 23:26:34
Vuk Strasni, glhup si ko cuskija. Znamo da si totalno lud, ali nije nam jasno zasto te vlasnik jos drzi kad si totalni maloumnik. Camis ispred kompjutera, nemas sta da radis i da bi lecio svo.e bolesne frustracije, okomio si se na prepisivanje i napisao preko 1000 maloumnih komentara pod nikom svog Vuka Strasnog. Vuk Strasni - NAJVECI BOLESNI PSIHOPATA NA BALKANU!!! A znate li ko je Vuk??? Ivan Vucic, mentalni bolesnik!!!

VUK STRASNI

12.08.2011 00:27:09
NA SAJTU SVE DEBIL DO DEBILA SA MNOM NA CELU! KOMENTARI NAPISANI OD TOTALNIH DEGENERIKA I MALOUMNIKA POPUT MENE! MOJI VICEVI OBICAN SLJAM! OCJENE: DOBRI VICEVI IMAJU LOSE OCJENE, A SLJAM KOJI JA PREPISUJEM VISOKE. ZASTO JE TO TAKO? ZATO STO JA DAJEM NAJVISE OCJENE SVOJIM "VICEVIMA"! NEKA OCIJENI VLASNIK SAJTA! ZAKLJUCAK: SAJT JAVNI WC GDE JA KENJAM KAKO STIGNEM!

??

12.08.2011 00:43:34
Na sajtu sve degenerik do degenerika na celu sa ad.ini.tratoricom. Hahahahahaha.

jedan je zivot

12.08.2011 01:39:03
Cuj burazeru , s.a si se okomio bre na tog vuka strasnog kao muha na go.na. Sta ti je uradio covek, jer ti je.o ma.ku ili mozda seku ili zenu, a, pa ga toliko mrzis. Ako je to uradio ucinio ti je veliku uslugu jer ti to nikada ne mozes jer si rodjen impotentan. Sta ne pogledas bre istini u oci , taj tvoj vuk strasni ima najvise viceva na sajtu i najbolji su, prema tome on je najveci na sajtu. A to tebi smeta a, e pa onda si najveca bu.ala bre, umesto da uzivas na sajtu ti se bavis piska.anjem o nekom vuku je.o te on te je.o. Koja li si ti bu.ala nema ti ravnog na celom balkanu i sire. Moj savet , od.ebi bre svoju mrznju prema drugima i uzivaj u zivotu brale uzivaj.

ante torcidaš

12.08.2011 22:06:19
Ishod glasanja ovaj vic!: Ratko Mladić 3 Radovan Kahradžić 4 Ante Gotovina 2 Vojislav Šešeli 2 Ramuš Haradinai 3 Vuk Strasni 1

Poslao/Poslala