Utakmica


- "Kako naučiti malo dijete da broji"?
- "Odvesti ga na utakmicu Sarajeva i Želje"!

djuza
07.08.2011
4,69


Komentari:

Vuk Strasni

08.08.2011 04:44:19
Ja sam popisanac i ostajem popisanac! Maloumnik ostaje maloumnik, a bu.ala, bu.ala! Deo svog komentara prepisao sam i objavio pod svojim nikom i time do.azao da sam najveci degen na sajtu. Sta da kazem drugo, osim nepobitne konstatacije da sam sonja koji nista, ama bas nista, ne postizem ovime sto radim na sajtu. Ne znam zasto svaki komentar objavljen na sajtu ja sa izmenjenim recima objavljujem pod svojim nikom?? Jedna od konstatacija je da ja u svakom objavljenom komentaru vidim sebe, sto je van pameti i teska psiholoska nastranost. Drugo, kada nema na sajtu komentara koji bih iskoristio za svoju nastranost, e onda ja sam sebi napisem komentar i isti objavim pod svojim nikom vuka! Konstatacija: teska i psohopatska opsednutost samim sobom! I ono sto je najgore, u mojim degenerickim nastupima na sajtu je objavljivanje komentara sa moje strane u kojima se ja svadjam sam sa sobom i vredjam sam sebe! Konstatacija: ja sam osoba sa teskim psihickim poremecajem kojoj je neophodno lecenje! Da se razumemo, ja ni u kom slucaju ne branim sebe, ali niko od vas ne moze da predje preko toga da svaki dan, uz svaki vic cita glupe i besmislene komentare pod mojim nikom iako svi znate da to jesu moji komentari. Znaci moze neko da objavljuje komentare na sajtu u kojima ce da iznese svoje misljene o konkr.tnom vicu, ali da nekoga napada i vredja u svojih preko 1000 objavljenih komentara, kao sto sam ja licno izjavio na sajtu, e to je vec zaista bolesna osoba koja svoje frustracije leci na ovom sajtu. I sta postizem time? NISTA, AMA BAS NISTA!! Samo sam sebe blamiram i pravim od sebe najvecu bu.alu na sajtu. To ne moze da radi pametna i zrela osoba. Nepobitan zakljucak: Ovakve osobe kao sto sam ja nisu potrebne na sajtu vec odmah na lecenje!!!!

Haški pritvorenici

08.08.2011 09:05:40
Ishod glasanja ovaj vic!: Ratko Mladić 2 Radovan Kahradžić 1 Ante Gotovina 1 Vojislav Šešeli 2 Ramuš Haradinai 2 Vuk Strasni 1

Alija xyz cakanaMaja

08.08.2011 10:21:05
Komentari ispod pod nikovima vuk strasni i Haski pritvorenici, moji su! Pisem maloumstine i bu.alastine, ali moram to da radim zato sto vlasnik naredio da sajt mora da bude interesantan. Vlasnik sajta izvinjava se vuku strasnom koji je predmet ovog pisanja!

Mark Zuckerbaum

08.08.2011 12:24:04
Sad nam uopće nije jasno ko je tu bolestan a ko je zbunjen?? -da li Ona(j) što noću piše pod pseudoni mom Vuk Strasni ili osoba koja danju piše kao Maja Cakana xyz Alija? ili je to jedna te ista Persona?

vuk strasni

08.08.2011 12:39:31
Ovaj komentar i komentari ispod pod nikom Alija xyz cakanaMaja , moji su! Zadatak moram da ispunjavam jer takva je naredba od vlasnika sajta. Izvini, Alija xyz cakanaMaja, i u ime vlasnika, ali sajt mora da bude interesantan.

vuk strasni-LIČNO!

08.08.2011 12:46:38
svevasmrzimsvevasmrzimsvevasmrzimsvevasmrzimsvevasmrzimsvevasmrzimsvevasmrzimsvevasmrzimsvevasmrzimsvevasmrzim

Vuk Ka*adžić Strasni

08.08.2011 14:19:13
Ovaj Komentar i sva moja ljubav samo za tebe-Cakana moja MAYA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! btw., SVE VAS VOLEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Medena 8372 M@rcony

08.08.2011 18:47:18
Izvini Vuče,izvini Publiko,- ali ovaj sajt MORA da bude interesantan...ma što god to značilo...!!!???

OBEKTIVNI POSETIOC

08.08.2011 19:31:35
E, Vuk, Vuk bolesni psihopato! Objavio si komentar ispod pod svojim nikom napisan velikim slovima u kojem sam sebe vredjas i pozivas vlasnika sajta da ukinex tvoje komentare!!! Hahahahahaha! DEGENU MALOUMNI! Ti si najveci degen, bre, na ovome sajtu po onome sto si postigao na njemu! Znas sta si ti?! Obican popisanac koji osim prepisivanja tudjih viceva, vredjanja drugih i samog sebe nista drugo ne umes i ne znas. Jadan si ti Vuk, jadan i bijedan djecak koji ne zna posteno ni gu.icu sebi obrisat, a junaci se na sajtu jeduci i svoja i tudja go.na! Nas cudi samo jedno: kako vlasnik sajta dozvoljava degenu kao sto si ti da objavljuje glupe i besmislene komentare?! U cemu si ti to privelegovan da na svaki vic prostires najmanje po desetak tvojih besmislenih komentara? Neko je totalno posandrcao ili ti ili vlasnik, nema druge.

Wook Strassny

08.08.2011 19:34:51
Eh da, to se i Ja pitam - čime sam zaslužio toliku protekciju... i to bez plave kuverte i rodijaštva?

sego

08.08.2011 23:25:00
- "Kako naučiti malo dijete da broji"? 1. u pijanoj porodici nikako 2. u porodici ovacra tesko (svi zaspu) 3. u zaduzenoj porodici slabo (samo ce nauciti da racuna u minusu)

Poslao/Poslala