Kraljević Marko


Zaneo se nastavnik istorije pa priča deci:
- "Uze koplje Kraljeviću Marko pa ga prebi na tri polovine..."
Ustade jedan đak pa reče:
- "Izvinite nastavniče, to ne može biti tačno, jer smo iz matematike učili da jedno celo ima dve polovine a ne tri..."
Nastavnik odgovori:
- "Ćut magarče, sedi dole, to nikad nije bilo koplje, nego koplje i po!"

bebe
28.07.2011
2.46


Komentari:

deleted

28.07.2011 15:57:36
.. i ovo nije VIC nego VIC i PO !

istorija natašte

28.07.2011 16:15:47
Kraljević Marko bijaše kvisling i domaći izdajnik koji je služio Turcima kao njihov vazal. Možda je čak bio i dvostruki špijun,nikad nećemo saznati !?

VUK STRASNI

28.07.2011 17:57:38
Ja sam osoba koja koristi nik Vuk Strasni! Zaista imam "njuh" sto je to dobar vic za prepisivanje. Ono sto sa ja objavio na sajtu zaista je na dnu lestvice po citanosti i oceni posetilaca. E, sada, to sto sam ja nedorasli decak na sajtu koji bez ikakvog povoda napada posetilace koristeci ulicarski recnik i ne birajuci reci uvreda. Najsimptomacnije je moje objavljivanje jednih te istih komentara, za koje iz aviona se vidi da su moji jer su totalno besmisleni i apsurdni. Ali na ovom sajtu sve se moze jer nije obavezno koriscenje imel adrese, sto je najveca greska vlasnika. Da vam svima bude jasno: ovaj sajt postoji iskljucivo radi mojih prepisanih viceva jer ko bi ga finansirao. Sponzori? Ma hajde, molim vas, briga nekoga za sajt sa mojim prepisanim vicevima!! Osnovna poenta u delovanju sajta je sto vi.e prepisanih viceva na njemu. A da bi bilo prepisanih viceva, ja moram prepisivati sto vise viceva koje ce posetilaci da citaju i ili ce da kupe ono sto je reklamirano ili ce da objave i svoju reklamu. A da bi se privuklo sto vise posetilaca vlasnik je izabrao jedan totalno apsurdan i neinvetivan metod: Objavljivanje prepisanih viceva na sajtu, pa makar bili oni i najvulgarniji i besmisleni! E to je najveca greska vlasnuka! Posetilaci koji dolaze na sajt uopste ne citaju moje plagijate! UOPSTE!!! Plagijate citam samo ja koji svaki dan objavljujem komentare da bih video reakciju drugih na moj komentar. Znaci, sa objavom vulgarnih komentara CIST PROMASAJ! Sta treba ovom sajtu da bi privu.ao sto vise posetilaca?! 1. DOBRI VICEVI.2. DRUZENJE POSETILACA! Zasto facebook ima toliko clanova? Zato sto ljudi mogu da se druze pisuci jedni drugima! A zasto to ne moze na ovom sajtu? Moze i tekako jer svako moze da posalje svoj komentar, ali sa pametnim i ljudskim sadrzajem. Zasto nema takvih komentara na sajtu? Jer je politika delovanja vlasnika sasvim druga: MOJE VREDJANJE, VREDJANJE...! Ako neko i napise pametan komentar, ja se odmah okomim na njega i sa najvulgarnijim recima oteram ga sa sajta. I na sajtu ostaju samo nekoliko decaka sa mnom na celu koji haraju na njemu svakakvim glupostima i niukom slucaju ne dozvoljavaju da neko udje u njihovu BAGRU! Savet vlasni.u: Ovakav rad sajta sigurno ce unaprediti isti! Zato moram naci drugi metod poslovanja sajta jer cu ja otici u tri lepe pm nepovratno!!!

SEGO

28.07.2011 18:42:23
Neverovatna matematika 1 podeljeno sa 3 = 0.33 3 puta 0.33 = 0.99

Trko

28.07.2011 19:04:56
0.99 / 7 = 0.141428571 0.141428571 * 7 = 0.98999 da sto vise delis i mnonzis to se vise gubi prvobitni broj

VUK STRASNI

28.07.2011 20:06:03
SRAMOTA!!! Je.o vam bog ma.her mutavu! Pa, debili jedni, 90% mojih viceva na sajtu su dupli, ali to uopste nije razlog da im neko daje losu ocenu. Boli mene ku.ac za to da li je vic dupli! Meni je najvaznije da mi se vic svideo i da sam se dobro nasmejao i sa zadovoljstvom cu za isti da dajem petice. To jeste BOLEST ovog VUKA STRASNOG kojeg vlasnik mora odmah izbaciti inace ode sajt u propast!!!

VUK STRASNI

29.07.2011 00:25:58
Priznajem! Prepisujem viceve! Pošto ne znam da pišem viceve onda mi ne preostaje ništa drugo nego da rovarim po sajtovima a naročito ovom.Nađem stari vic,obradim ga,promenim reči i likove i to šaljem kao svoje radove. Pa onda svojim vicevima dajem petice štimajući da postanu VIC DANA! Ostalim vicevima dajem kečine i još vređam njihove autore po celi dan i noć i to već godinama! To je moj jadni život!

JaMa

29.07.2011 20:59:37
Ja sam osoba koja koristi nik Vuk Strasni! Objavljujem sve gluplje i ofucanije viceve namerno samo da što brže upropastim ovaj Sajt! - naime, ljubomorna sam na Vlasnika i nezadovoljna platom od bednih 12 hiljada kuna, -što ne odgovara mojoj visokoj informatičkoj naobrazbi,inteligenciji kao i položaju na Sajtu - (večita brojka 2 !) - Hoću svu vlast za Sebe i u tom smislu ne biram podla i subverzivna sredstva a publiku smućujem baladama o Vuku Strasnom samo da mi ne uđu u trag...hahaha,najveća sam drolja Ja!!

Poslao/Poslala