Supruga


Hvali se prijatelj prijatelju:
- "Supruga mi već nekoliko godina radi kao pomoćnica jednog mađioničara. Mislim da je već pokupila nekoliko fora.
Jedan dan sam se vratio kući ranije, a ona je bila u krevetu. Rekla je: “Abrakadabra!” i moj prijatelj Mirko je izašao iz ormara, potpuno gol."
- "Jadnik se sigurno pitao što mu se dogodilo."

marko stanić
06.07.2011
3,00


Komentari:

VUK STRASNI

07.07.2011 01:40:51
Lud sam, ljudi, 100% sam lud! Niko ne moze objaviti preko 1000 komentara pod nikom Vuka Strasnog, samo ja, tezak degen! Ojhi, ojhi, ojhihi, j.bali mi mayku vi! Hahahahaha! Komentari ispod pod nikom Vuka Strasnog su moji! Smejem se sam sebi, jer vidite sta radim: napisem komentar pod svojim nikom i to objavim pod svojim nikom! Degen ostaje degen! Taj sam i sta mogu! Ojhi, ojhi, ojhihi, j.bali mi mayku vi!

vic

07.07.2011 10:07:19
Uhvatio Huso zlatnu ribicu i ona mu reče ako je pusti da će mu ispuniti tri želje. Pusti on nju u vodu i reče: -Ne .reba mi ništa,idi slobodno! -Ma hajde reci tri želje,ne budi lud! -Ne,neka hvala! -Čovječe,pa trebali tebi šta u životu?! -Treba meni sto raznih ku*aca .... Kad odjednom stotinu ku*aca se sruči na Husu.On zavapi: -U pomoć! Goni ove ku*ce odavde! Odjednom svi ku*ci nestadoše.Huso pogleda prema svom šlicu i zavrišta: -VRATI MOJ!!!!

neko iz mase

07.07.2011 10:28:46
Neko opet jede go.na pod nikom vuka strasnog!!! Lud covek 100% kad objavljuje ovakve bu.alastine!!!!!

VUK STRASNI

07.07.2011 17:05:07
KOMENTARI ISPOD POD NIKOM VUKA STRASNOG MOJI SU! MRZIM NORMALNE LJUDE I ZAVIDIM IM! ZATO I PISEM KOMENTARE POD SVOJIM NIKOM! POSTO TO RADIM VISE OD DVE GODINE, MOZETE DA SHVATITE DA JE TO KOD MENE VEC BOLEST, I TO TESKA PSIHOPATSKA NASTRANOST. NA SAJTU ZA OVO VREME NAPISAO SAM PREKO 1000 KOMENTARA POD NIKOM VUKA STRASNOG, PA IZ OVOGA MOZETE ZAKLJUCITI KAKVA SAM OSOBA - TEZAK DEGEN. ALI STA MOGU KADA JE TO JEDINA RAZONODA U MOM JADNOM ZIVOTU. NE VERUJEM DA CE ME POSETILACI SAJTA SHVATITI I NIKOME SE NE IZVINJAVAM ZA SVE NAVREDE KOJE SAM NAPISAO U KOMENTARIMA POD SVOJIM NIKOM I O SEBI. VUK STRASNI NIKAD NECE TRAZITI OPROST NI OD KOGA!!!! OJHA,OJHA,OJHAHA, NAJVECI SAM DEGEN JA!!!

balkanac

07.07.2011 18:00:04
E ovaj ko pise komentare pod nikom tog vuka strasno stvarno je lud!!!! Pa covjece zasto se jedanput ne urazumis i ne shvatas da pisuci najvece gluposti i malomstine postao si najveca BU.ALA NA SAJTU!!! Svasta pi.da rodi , ali ovakvog bu.alu necete naci na Balkanu!!!

VUK STRASNI

07.07.2011 18:01:58
Svako ce povjerovati ono sto sam napisao u komentaru pod nikom OBEKTIVNI POSETIOC, jer sam ja bu.ala belosvetska!! SVAKO! SVAKO! SVAKO!!! Ja sam zapeo sa prepisivanjem viceva jer sam degen! Ko prepisuje viceve?? Ja to radim i to sa ovog sajta zato na njemu i ima viceva koji su objavljeni po dva, tri i vise puta! I sta ima u tome loseg i cudnog? Nije uopste vazno da li je neki vic originalan, koga to interesuje, mamlazi jedni bolesni, bitno je da je vic prepisan, pa nek se objavi i deset puta na sajtu!!!! Kome to smeta uopste? Postenim posjetilacima! To ne smeta samo meni, bu.ali psihopatskoj, zato sto sam totalno lud!!! Ne branim se uopste jer uopste ne znam ko je osoba koja stoji iza mog nika, ali je nepobitna cinjenica, kao sto i sam kazem, da sam pod svojim nikom objavio preko 1000 besmislenih komentara! To nepobitno do.azuje da sam totalno skrenuo! Ocenivanje, e to sam malo detaljnije pogledao i utvrdio da je ono sto ja navodim samo moja suluda, nedo.azana i apsurdna misao koja postoji samo u mojoj suludoj glavi. Nepobitan do.az: zasto "moji" prepisani vicevi UHO od 31.08.2010, Sansa od 29.08.2010 i jos puno njih ne postanu vicevi dana?? Zato jer ne valjaju, i zato sto nisam dao dobre ocene za njih! Upamtite jednu nepobitnu stvar: Samo ja, ludjak, sam taj koji moze odredjeni vic da napravi vic dana! NIKO DRUGI JER JE TO NEMOGUCE!!! Mogao bih do sutra da vam objasnjavam sto je realno, a sto apsurdno, ali, na zalost, to te vase lude glave nikada nece shvatiti!!!

VUK STRASNI

07.07.2011 19:54:08
J.bem sebi familiju bolesnu. Ne znam iz cije sam, ja kopile, phicke izleteo da se ovde khurcim i mesecima vucem ljude za nos? Sta sam sebi utripovao da mi je ovo dedovina? Bas sam smece jedno! Imam bezbroj greski u izokhretanju komentara jer kao fol sam sebe crnim pa se drugome obracam. Ja sam jedan isfrustrirani phedercic koji 24 sata visi pred kompom i gledam kome cu iz cistog inata i zlobe bez ikakvih povoda zlo da nanese. Takve majmune kao mene zovu u strucnom zargonu uzurpatori. Nemam ni privatnog zivota. Sav svet mi se iz ovih virtualnih iluzija sastoji. Ja sam beznadezan slucaj. Trebalo bi mi angazovati sacekusu pa da me macolom u glavu i da me covek baci u neki obliznji kanal. Ionako ne bi niko za mene pitao. Jer cim sav svoj bedni zivot ovde posvecujem cisto sumnjam da i Bog nije od mene ruke digao, a kamoli moja degenerisana familija.

candy and curant bun

07.07.2011 22:46:53
ma pu``ite mi svi k``rac jadnici jedni

meho

09.07.2011 13:28:33
ovaj vuk strasni nije vuk strasni prije piso normalne viceve inormalne komentare a sad neko ko ga mrzi sto mu zavidi na vicevima oise pod vuk strasni da mu ljudi daju keceve vic extra

STOP!!!

09.07.2011 19:02:39
DOSTA VIŠE!!! DOSTA!!!! ADHMINISTHRATOR SREDI VIŠE SITUACIJU NA SAJTU! IZBRIŠI KOMENTARE BOLESNIKA I LUĐAKA I NE PUŠTAJ VIŠE VUKA,ALIJE I OSTELE GHOVNARE!!! MOLIM TE! D O S T A ! ! ! D O S T A ! ! !

Poslao/Poslala