WinNorris


- Chuck Norris je jedini koji je uspio pokrenuti Windowse klikajući na "Shut down".

4,93


Komentari:

Alija poštar

10.05.2011 13:17:30
Je.ao vas Chuck Norris maloumnici jedni!! Do.le cete da jedete go.na objavljujuci sljamove o njemu na sajtu je.o vas bog ! To sto objavljujete nisu nikakvi vicevi vec obicna decja naricanja!!! Caka Norisa je.alo 100 bosanca, a suphak mu ostao tesan! Cak Noris vozi sa 150 km na sat na rucni pogon! Cak Noris prepisuje na casu od svih ucenika! Cak Noris prelazi ulicu na crvenom jer sva auta stoje u mestu! Cak Noris je prdnuo volu u dupe i ispravio mu rogove! Cak Noris je skinup mjesec da mu svetli i vratio ga nazad! OCETE JOS OVAKVIH GLUPIH NARICALJKI O CAKU NORISU?! Je.o ma.her onome ko ih objavljuje na sajtu!!!

vicomanović

10.05.2011 13:28:03
Možda je neko prespojio žice i promjeno tastere.Znači,mogao je to učiniti bilo ko a ne samo ČAK!

chuck norris

10.05.2011 19:20:23
Alija postare, ovo sto ovi mladi ljudi objavljuju su cinjenice. Poznato je da da sam ja Chuck Norris najjaci covjek na svijetu i covjek koji posjeduje ogroman broj moci. Znas li ti da sam ti ja ovo napisao, prije nego si ti ikako postovao svoj komentar. Mozda nisi upoznat sa cinjenicom da se ti nebi ni rodio da ja nisam dozvolio. zato mali nemoj da se zaebajes da se ja nebi vratio kroz vrijeme i umjesto tebe napravio curicu

Alija poštar

11.05.2011 13:41:43
Je.ao vas Chuck Norris maloumnici jedni!! Do.le cete da jedete go.na objavljujuci sljamove o njemu na sajtu je.o vas bog ! To sto objavljujete nisu nikakvi vicevi vec obicna decja naricanja!!! Caka Norisa je.alo 100 bosanca, a suphak mu ostao tesan! Cak Noris vozi sa 150 km na sat na rucni pogon! Cak Noris prepisuje na casu od svih ucenika! Cak Noris prelazi ulicu na crvenom jer sva auta stoje u mestu! Cak Noris je prdnuo volu u dupe i ispravio mu rogove! Cak Noris je skinuo mjesec da mu svetli i vratio ga nazad! OCETE JOS OVAKVIH GLUPIH NARICALJKI O CAKU NORISU?! Je.o ma.her onome ko ih objavljuje na sajtu!!!!

Poslao/Poslala