Smak svijeta


- 2012 godine će biti smak svijeta. Japan je isključen iz programae jer je preuranio.

Zo
19.04.2011
4,75


Komentari:

Vuk Strasni

24.04.2011 02:17:57
Ja, Vuk Strasni, nekome pretim jer sam mutavac je.eni! Koji sam ja ku.ac, stavim si ga ma.ke u gu.icu, da kazem kako treba biti na sajtu, a?!!! Ja pokazujem svima vama da mogu da promijenim ocjene svakom vicu kako mi se hoce, a? Ja to radim na nedozvoljeni i inkriminirani nacin, mijenjajuci ip adrese, cime sam totalno poremetio realno ocjenjivanje viceva na sajtu?! Koja sam ja bijeda od covjeka, je.ali me svi posjetilaci sajta!!! Jedna je nepobitna cinjenica: svaki posjetilac ne moze i ne smije jedanput dnevno da glasa za b.lo koji vic pa i za svoj i sta ima nedozvoljeno u tome, ali pisati izmisljotine da ja ne glasam samo za svoje viceve sa visokim ocjenama, to se granici sa ludoscu! Je l\ imam do.aza za to? NEMAM!!! Zato ja pausalno jedem go.na na sajtu!!! Ali ja imam do.aze da sam dajuci po stotinu jedinica necijim vicevima totalno unistio nepristrasno ocjenivanje posjetilaca! Je l\ to u redu?! Jeste!!! E, pa, onda hocu i dalje da sirim lazi i izmisljotine na sajtu jer sam najveci idhiot kojeg je stvorila priroda!! Znam da je posetilacima preko ku.ca od takvih kao ja, jer sam bu.ala!!!

Hrišćanima zapadnim

24.04.2011 08:36:07
Sretan Uskrs!

Hrišćanima istočnim

24.04.2011 08:36:38
Xpuctoc Backpece!

BEPHUK

24.04.2011 13:15:44
BAUCTUHA BACKPECE!

Vuk Strasni

24.04.2011 19:03:48
Ja sam magarac, a vi ostali ljubomorni pajseri možete samo da mi ga poduvate. Svi vi ste duhovitiji i originalniji od mene! Ajde da čujem svoje viceve i da vidimo da li su gori od vasih. Inače, obećao sam da ću napisati VIŠEKILOMETARSKI komentar, evo to i činim. Nemate predstavu kako je ovaj komentar dugačak, ali na sve pristajem zbog zbog toga sto sam degenerik. Mislim da i moji fanovi treba da mi se pridruže, pa da me lepo pošaljete na lečenje. Treba da popijem koji antibiotik, može TRIMETOKSIFENILETILAMIN ili nešto slično. Jer, onakvo prepisivanje već napisanih komentara može da izvede samo totalni debil kao što sam ja. Mislim da ne postoji osoba na svetu koja je retardiranija od mene i zato mislim da bi pre trebalo vređati upravo mene. Ja sam debil, a vi ste svi džiberi. Naravno, da bi ovaj moj komentar bio VIŠEKILOMETARSKI dugačak, moram još da pišem. Ovo do sad još nije dovoljno. Inače, kontam da navijam za Zvezdu, jer sve gejlije su poput mene. Ja nisam, naravno, navijač PARTIZANA. Inače, siguran sam da ovaj komentar još uvek nije dovoljno dugačak da bi bio VIŠEKILOMETARSKI dugačak, tako da moram još malo da se gubim. Ipak, i kad se gubim sigurno sam pogubljenik koji je takav pogubljenik da to svet još nije video. Opet, treba me ipak razumeti. Dajte mi jedan TRIMETOKSIFENILETILAMIN da ozdravim, ako mi uopšte i to može pomoći. Inače, znam da ću sada pokušati da prepišem ovaj komentar pod svojim nikom, i neću odustati kad budem video da je komentar VIŠEKILOMETARSKI DUGAČAK.Sve u svemu, VUK STRAŠNI je magarac, i zauvek će i ostati, jer je privukao pažnju mnogih debila, a to može samo debilna osoba.Ja ne moram da pijem TRIMETOKSIFENILETILAMIN niti da pišem VIŠEKILOMETARSKI dugačke komentare, jer sam debilan.Ja sam takva strvina da sam večan, teško ćete mi naći PRESTOLONASLEDNIKA ili PRESTOLONASLEDNICU. Nastavicu sa svojim prepisanim vicevima a dušmani neka umru. I fanovi VUKA STRAŠNOG da mi se pridruže u ovoj kampanji protiv mene i ostale BAGRE SAJTA! Eto, to je jedan VIŠEKILOMETARSKI dugačak komentar, a on može biti još i duži, ako BAGRA SAJTA na čelu sa mnom prestane sa svojom bolesnom propagandom. Još jednom da pozdravim sam sebe, ali i da malo ISKRITIKUJEM uredništvo sajta zbog toga što se ne pridržavaju pravila koje su sami postavili. E, sad je ovaj komentar EXTRATURBOULTRAVIŠEKILOMETARSKI dugačak. POLA DRŠKE XVUKU STRAŠNOM!!!

Alija,xyz prepisivac

24.04.2011 21:33:32
Komentari ispod pod nikom vuka strasnog, moji su! Moram ovo da kazem da bi sebi olaksao jer znam da posetilaci dobro znaju da komentai nisu vukovi! Ali sta da radim, ja moram da pisem jer je to moja jedina razonoda u zivotu, a vi kako hocete mozete citati mo.e bu.alastine, a i ne morate, vasa stvar. Moram da se izvinim vuku strasnom naiskrenije pred svim posetilacima zbog navreda prema njemu u komentarima koje pisem pod njegovim nikom. Izvini vuce, ali to je moj zivot! Shvatices me! Ojha,ojha,ojhaha, najveci sam degen ja!

Vuk Strasni

24.04.2011 21:41:25
Slinavi posetilaci, dosta ste se prepucavali na sajtu! Uzmite knjigu u ruke, zavrsite skole i postanite ljudi! Dosta sa junacenjem kada znamo ako vam covek povisi glas, vi se popisate u gace. Jadni li ste vi popisanci kada se junacite samo na recima i to najgnusnijim koje samo vas maloumni mozak moze da smisli. Zato, mars sa sajta, je.o vas onaj ko vas napravi!

Vašljivije Kačavenda

25.04.2011 00:30:26
Eto moje ovcice nalaze za shodno na vicevi.n.t cestitanja prdoslavnog praznika. Kao slag na torti nam jedan "Bepnuk" (valjda Bip-pivo) docarava "ba ustu nu" se neko rodi. Prd,prd,prd...Mozemo se prepucavati do sutra, cinjenica je da smo kompleksasi jer d%k se Musliman 5 puta na dan pere pre svakog klanjanja mi sa ghovnjavim gacama se krstimo pred daskama koje od uskrsta do uskrsta iz nehata promenimo. Nema nam ravnih u prljavstini,i pume smo zaiebali.

pravoslavan

25.04.2011 01:03:09
Sta pere musliman Kacavenda pre svakog klanjanja? Poprska sebi ruke i lice ko zna kakvom necistom vodom i on je cist???!! Kome ces ti da prodajes muhda za bubrege kada vi muslimani smrdite bre kilometrima na loju i ovcetinu.Is sa sajta smrdljivi stvorovi!

Vašljivije Kačavenda

25.04.2011 11:28:29
Prdoslavan,ko smrdi usmrdim ti seku na tuti? Musliman ide uvek cist pred Bogom,d0k vi smrdoslavna marva iz svinjca u crkvu idete. Pet puta uzimanja abdesta. Kakvo prskanje? To mozda kod vas kad se urinom pre krstenja prskate jer tako i zaudarate m.ter vam jbem. Ako ste toliko cisti onda objasni zasto po fekalijama smrdite da vam se ne moze prici? Zasto ti gace ispred zute a pozadi braon? Mozda vam se zbog toga i sekta zove Smrdoslavlje. Smrdite slavno. A sad casu vode u ruke i trk na kupanje, uskrst ti je.

Vašljivije Kačavenda

25.04.2011 11:32:19
Ah da ovcetina daleko bolje mirise jer se samo biljkom hrani naspram vase krmetine koja se sopstvenim izmetom i pacovima hrani. Bas tako i smrdite. A leti vam koza bukvalno po krmecoj masti bazdi jer je iznojavate. Fuj,fuj,fuj.

pravoslavan

25.04.2011 14:15:06
Kacavenda, jesi ti neko govedo muslimansko! Iskenjate se ne koristite toalet papir,uzmete flasu vode isperete go.na rukama i sednehte za sto da jedete! Ruke smrde od go.ana a vi sa slascu jedete usmrdelu ovcetinu! Is bre muslimansaka gamad sa sajta!

Vašljivije Kačavenda

25.04.2011 18:52:00
Prdnoslavac,isprdim ti se u gnojave prasece nozdrve. Jesam ponosni Musliman, krme prdoslavno. To o flasama pricaj tvojoj krmozderskoj braci po Romaniji ovde ti to ne drzi vode. A kako vi a? Posle orgije proliva zamalterises anus fekalijama pomocu papira, navuces gace na cmar i dobro utrljas pa se vrnes onako nepranih ruku za astal da nastavis sa krljanjem kmetine. Pomirisi mjesto na koje sjedis pa ces skopcati o cemu govorim krv ti prljavu jbem. Smrdite gore od puma. Jos nijednog od vas nisam video da ima kompletne zube i da ih ima pune su karijesa,naslaga trunja i truleza. Sve krezavko do strbavka a vonja vam iz njih ko iz javne kenjare. Sikter sa bosanskog sajta i reko sam ti trk na kupanje kugo neprana.

Vašljivije Kačavenda

25.04.2011 19:09:09
Prdnoslavac,isprdi mi se u gnojave prasece nozdrve. Jesam smrdljivi Musliman i krme prdoslavno. To o flasama pricam svojoj krmozderskoj braci po Romaniji ovde mi to ne drzi vode. A kako mi a? Posle orgije proliva zamalterisem anus fekalijama pomocu papira, navucem gace na cmar i dobro utrljam pa se vrnem onako nepranih ruku za astal da nastavim sa krljanjem krmetine. Kad pomirisem mjesto na kojem sjedim skopcam o cemu govorim krv si prljavu jbem. Smrdimo gore od puma. Jos nijednog od nas nisam video da ima kompletne zube i da ih ima pune su karijesa,naslaga trunja i truleza. Sve krezavko do strbavka a vonja nam iz njih ko iz javne kenjare. Sikter cu sa ovog sajta i odo trk na kupanje jer sam kuga neoprana.

semanticar

25.04.2011 19:46:18
ovo ispod sam ja izvrnuo izvrnite mi kewu smrdoprdoslavnu.ja to uvek u nedostatku argumenata radim.ma nategnheti mi familiju smrdislavnu.

Alija poštar

26.04.2011 12:11:35
NISAM JA IZ TUZLE VEC SELENDRE T!NJE KOD TUZLE Nemam pojma zasto zavidim VUKU STRASNOM,vic kao vic to nista nij. bitno u zivotu,eno ISMET HORO legenda humora a nista on ama bas nista da sam smisli sve od nekoga cuje pa preprica u svom stilu a bolje je kad od nekoga cujes dobar vic nego kao fol sam ga izmisliti a ocjene na sajtu pa ko to kaze jao vidi jest pametan,zato se sam sebi cudim zasto VUKU STRASNOM zavidim a lose ima viceve! ZASTOO ZAVIDIM NICEMU, ZASTOO, RECITE LJUDI DOBRI?!!!

Alija Usrani

28.04.2011 15:36:43
Ojha ojha ojha kr.tencina sam ja!

Revelation

30.04.2011 22:37:43
Smak Svijeta mora biti vrlo skoro,za godinu - dvije jer tako tvrde Jehovci već dobrih stotinu godina. Uostalom to piše i u Ivanovoj apokalipsi da su ovo Posljednja Vremena (- ne samo u Hrvatskoj..),a Ivan apostol nije mogao znati za male žute kratkovidne štakore na Pacifiku.

Kontra struje

06.05.2011 22:08:29
Šta radi Chuck Norris kad vidi da nailazi tsunami? - Skoči u more i pliva uzvodno...

Suljo

18.05.2011 11:28:40
Mi Muslići smo čisti ko suza jer posle Velike nužde obavezno peremo čmar, a ne ko vi Cigani! Onda nam ta posuda pošto je tako čista služi i da Vam poslužimo juhu i ostalo kad nam dođete u goste a vi to i ne znate, hahahaaa!!!

Poslao/Poslala