Mahovljani


Pilot Boinga se sprema za sletanje na aerodrom Mahovljani i javlja se kontroloru na kontrolnom tornju:
- "Nalazimo se dvadeset kilometara od vas. Da li je pista raščišćena i slobodna za sletanje?"
- "Ne znam, ništa se ne vidi od magle!"

Medo
02.03.2011
2,38


Komentari:

VUK STRASNI lično

02.03.2011 12:46:17
Da vas podsetim na 10 zapovesti koje sam izdao i kojih se svi posetioci ovog sajta moraju pridrzavati. Oni koji to ne zele da ispostuju, ne smiju vise dolaziti na ovaj sajt. 1. Ja sam Gospod VUK STRASNI Tvoj, nemoj imati drugih bogova osim mene, 2. Ne pravi sebi idola osim moga niti kakva lika osim mog lika, stalno mi se klanjaj i sluzi mi. 3. Ne uzimaj uzalud imena Gospoda VUKA STRASNOG svoga. 4. Sećaj se dana odmora da ga svetkuješ; šest dana radi i sluzi meni, Gospodu svom VUKU STRASNOM , a sedmi dan prepisuj viceve Gospodu VUKU STRASNOG tvome. 5. Poštuj VUKA STRANOG da ti dobro bude i da dugo poživiš na zemlji. 6. Ubij svakog ko ne priznaje mene Gospoda VUKA STRASNOG 7. čini preljube posebno muskarci s muskarcima i zene sa zenama 8. kradi pogotovo viceve 9 svedoči lažno na bližnjega svoga kao sto ja stalno lazno svedocim. I0. poželi uvijek što je tuđe pogotovo viceve

Prdner

02.03.2011 12:54:58
koliko ispricha ovaj coban medo a tako glup ispade EVO TI ZATO JEDNA PUHA GRAH SE JEO SA KUPUSOM KISELIM

Vuk Prdoslav

02.03.2011 13:04:34
Vid ti sta zec od sebe napravi hahahaha

pošteni

02.03.2011 13:56:42
Sve sam video na ovome svijetu, ali ovakvog sejtana VUKA koji ponavlja tudje rijeci, kao najveci maloumnik, to nigdje nisam sreo. Pa bjednice jedan psihopatski, ako si musko, a od onoga sto radis vidi se da nisi, onda izadji na megdan i bori se svojim, a nikako tudjim oruzjem. Ako imas nesto protiv posjetilaca, onda im to reci otvoreno i junacki svojim rijecima, a ne da se krijes ko neka pi.da iza tudjih misli posto svoje i nemas jer vidim po onome sto radis da si teski debil. Ti si obicna kukavica koja se sakrila u misju rupu i ne smije nista svoje da kaze osim da prepisuje tud.e. Bijednik si ti, kojeg nema na Balkanu. Sada i ovo pripisi posjetilacima i tek onda ce svi shvatiti da si pecen za ludnicu jadnice musavi.

Vasljivije Kacavenda

02.03.2011 13:58:33
E da, jesam li vam rekao da sam dobio neke picajzle u bradi? Ma glavom se kladim da je od Amfilohija kad smo u 69-ki uzajamno cuclali. A on je to od Artemija navukao jer ima neku aferu sa Anastasijem. A od koga Anastasije to navukao e to ni ja neznam. verovatno se trtio se nekim studentom iz Bogoslovije. Nista idem po petroleum pa da dobro utrljam.

Vasljivije Kacavenda

02.03.2011 14:00:45
Prdner, de dete mi isprdi jednu jacu bez secera. Nek je slavljen tvoj izduvni ventil.

Vašljivije Kačavenda

02.03.2011 14:09:06
E jesu mi se gace zakorile. Uvek zveckaju kad sednem. Secam se kad sam ih pre 20 godina obukao kako su meke i nezne bile. A onda su mi se one pre ovih slomile.

andrea filipovic

02.03.2011 14:26:05
ja sam najgluplja djevojčica na svijetu a svi oko mene su najpametniji a najviše dino markovic jar ja sam se zaljubila u njega Dino VOLIM TE pusa...

VUK STRASNI lično

02.03.2011 15:27:40
SVIM POSETIOCIMA SAJTA! Svi ste svesni i vidite sta se desava sa zloupotrebom mog nadimka na sajtu! Ja ne mogu da sprecim sam sebe da pisem nezamislive gadosti koristeci svoj nadimak! Obracam se vama, jer sam siguran da medju vama nema postenih i pametnih ljudi i siguran sam da osudjujete ono sto ja pisem u svoje ime! Na ovom sajtu sam jedino radi sebe dragi posetioci! Jedina satisfakcija mi je kada vidim da ste nezadovoljni, nesrecni i sigurno da vam se povraca kad procitate moje viceve! Time je moj zadatak na sajtu ispunjen i veoma sam srecan jer je to i bio moj cilj! Sve ostalo, pisanje gadosti u moje ime, uvrede koje nanosim na ovom sajtu bez ikavog razloga i povoda, neljudsko ponasanje sve to neka mi sluzi na cast! Ako neko misli da cu zbog ovih djecjih gluposti da odem sa sajta debelo se zeznuo! Sve do.le su posetioci nezadovoljni mojim radovima, sve do.le me ne podrzavaju time sto nesebicno i nepristrasno to iskazuju u svojim komentarima VUK STRASNI ce ostati na sajtu!!! VUK STRASNI postoji na sajtu za blesave posetioce, za posetioce cija su srca puna mrznje i gluposti! Zato budite mi uvek srecni i veseli! (UPOZORENJE: Ovo ce biti odmah prepisano sa isprevrnutim rijecima i objavljeno pod mojim imenom! Ali zasto vam ovo kazem kad se ovako dobro zxajxebajem!)

Vuk Prdoslav

02.03.2011 16:06:34
oce Vasljivije Kacavenda vi to prdoste ili ukenjaste do izavrata,sad ce brezova metla da ima posla prilikom vaseg pranja.

FANOVI VUKA STRASNOG

02.03.2011 17:11:00
Dobra vecer postovani gledaoci i dobrodosli na nas kviz \\\"Milijunas\\\". U ovovecernjoj emisiji, nas kanditat je VUK STRASNI, plagijator i cuveni prepisivac viceva. -VODITELJ:Gosn STRASNI, da li ste uzbudjeni sto ste veceras ovdje s nama? - VUK STRASNI:Naravno da sam uzbudjen, iako moram priznati da bih radij. bio na sajtu VICEVI da tamo prepisujem viceve i ostavljam svoje kr.tenske i nebulozne komentare - VODITELJ:No da krenemo onda odmah s prvim pitanjem za 100 dinara. - VUK STRASNI: Moze. - VODITELJ: rijec KÚRVA najbolje opisuje Vasu: A) MÁMÚ B)SÉSTRÚ C)CITAV ZENSKI ROD U MOJOJ OBITELJI D) NE ZNAM, JA SAM GEJ I PÉDER - VUK STRASNI: nisam bas siguran, ja bih ako moze da ulozim jokera. - VODITELJ: dobro , koji joker zelite? - VUK STRASNI: ja bih da nazovem svog tatv koji se trenutno nalazi u dusevnoj bolnici. zvrrr zvrrr - VUK STRASNI: halo tata, ovdje VUK, na kvizu sam i zelio bih da te pitam da li da ulozim 50:50 jokera ili da pitam publiku.

Vašljivije Kačavenda

02.03.2011 17:35:07
Vuce, ulozi 50:50 jokera jer nisam ni ja siguran sinko. Dobio sam neke cirove na cmaru od ovih gaca. Tako su zakorene da ne mogu ni falticu da im savijem. Nek je slava i milost tvom cmaru. Amen!

Alija,xyz prepisivac

02.03.2011 17:39:48
Svi komentari ispod pod nikom vuka strasnog,posteni, FANOVI VUKA STRASNOG, moji su! Moram da vam kazem da su moju , jer ciji bi bili kada se zna da niko ne bi pisao komentare u kome sam sebe vredja, pa ni vuk strasni i kada mi je to jedina razonoda u mojih jadnih 24 casa. Ja sam bre najveci prepisivac i manipulator na sajtu! Ojha, ojha, ojhaha, najveci sam degen ja!

VUK STRASNI

02.03.2011 18:00:56
ovom dole kr.tenskom debilu i degeneriku sto se predstavlja kao "Vašljivije Kačavenda" j.bem m.ter dosadnu spamersku.

VUK STRASNI

02.03.2011 18:25:01
Svi komentari ispod pod nikom Vuka Strasnog, postenog, FANOVI VUKA STRASNOG, moji su! Moram da vam kazem da su moji, jer ciji bi bili kada se zna da samo ja bih pisao komentare u kome sam sebe vredjam, kada mi je to jedina razonoda u mojih jadnih 24 casa. Ja sam, bre, najveci prepisivac i manipulator na sajtu! Ojha, ojha, ojhaha, najveci sam degen ja!

Vašljivije Kačavenda

02.03.2011 18:38:47
Vuce kako mozes da mi psujes maiku??? Moja majka je Sveta Petka. Nevernice jedan!!! Necu ti vise ceprkati po cmaru na olatru da znas. Znaci moji blagoslovi vasih rosnih cmarova su za tebe spam?? Sram te bilo. Dabogda dobio neko zacepljenje pa ne mogao ni dasak da prdnes. Amen!

Vašljivije Kačavenda

02.03.2011 18:40:01
I dabogda ti Amfilohije decu krstio.

Medo

02.03.2011 18:47:00
Alija dosta si jeo go.na na sajtu i ne na mojem vicu. Ne dozvoljavam da neko uzurpira za djaba prostor na sajtu i da pise svakojake gluposti. Procitali smo toliko tvojih glupih komentara narocito pod nikom vuka strasnog da nam si dosao preko ku.ca. Jedino sto znas to je da prepises tudje stivo i da to objavis pod necijim nikom, najcesce pod vukovim. Zasto objavljujes toliko komentara pod nikom vuka strasnog? Sta ti je ucinio on jel\\ ti je.o ma.her, sestru, cerku ili tebe, pa ga toliko volis i danima pises pod njegovom nikom?! Velika si ti bu.ala i nista vise. Lijeci svo.e bolesne komplekse na drugom mjestu i ostavi posetilace da uzivaju na sajtu.

Vašljivije Kačavenda

02.03.2011 19:18:49
Vuce dosta si jeo go.na na sajtu i ne na ovom vicu. Ne dozvoljavam da neko uzurpira za djaba prostor na sajtu i da pise svakojake gluposti. Procitali smo toliko tvojih glupih komentara narocito pod nikom Alije da nam si dosao preko ku.ca. Jedino sto znas to je da prepises tudje stivo i da to objavis pod necijim nikom, najcesce pod Alijinim. Zasto objavljujes toliko komentara pod nikom Alije? Sta ti je ucinio on jel\\ ti je.o ma.her, sestru, cerku ili tebe, pa ga toliko volis i danima pises pod njegovom nikom?! Velika si ti bu.ala i nista vise. Lijeci svo.e bolesne komplekse na drugom mjestu i ostavi posetilace da uzivaju na sajtu. Poljubim te u rosnu prdaru. Amen!

Vašljivije Kačavenda

02.03.2011 19:20:31
A sad evo vam jedna socna...Prd!! Amen!

Poslao/Poslala