Recesija


- Šta je uradila recesija od nas?
- Spavamo do dva popodne da bi preskočili doručak i ručak.

4,16


Komentari:

Elvis Kasapovic

24.01.2011 12:12:45
dabar vitz valentina, ali prije svega je to uchinio gradjanski rat kod nas,,,a sad smo se i navikli, te nam ni recesija teshko nepada..

Elvis Kasapovic

24.01.2011 12:14:27
inache ima li ovdje nekog od brace cethnika? trazim posao, i tolkoj sam krizi da bih pristao i khokarde da lijem u kalupe!!

Antidupljak

24.01.2011 12:21:00
Vic nedavno objavljen ! ID 99049 od 11.avg.2010g! Čak ima i isti naslov!

Drakula

24.01.2011 14:07:27
opet se chethnichki kloshar sa karpata dao u kradji nikova,pisanju podvala i njemu odgovarajuchih komentara.chekam josh uvijek da mi bane nakav "neustrashivi krkan" al uzalud.evo ja chu ti napravit khokardu...nozhem na grkljanu.pljuc...pobit sve shto se sa tri prsta krsti.krvice ti si meni mila shto se nisi jos pet put ponovila.buzhim mi krajina najmilija tamo pop vishe ne zavija.

Elvis Kasapovic

24.01.2011 15:36:29
usthashoidni fashisto,,skloni mi se sputa,. BABO SVIMA KOMANDUJE U BIHAC SE UCI MORA NASHA ZEMLJA SAD SE SHIRI OD KLADUSHE DO PRIJEDORA NEMA VISHE KORPUSA HAMZI A NI GAZIJA OVO JE ZEMLJA BABINA OVO JE 8BOSNA ZAPADNA

Elvis Kasapovic

24.01.2011 15:42:38
BORIMO SE SLOZNO SA CETHNICIMA ZA BOLJU BUDUCNOST I ZA RAJU SVOJU SLOMIT CEMO 5. KORPUS8 I NJEGOVU SILU IMAT CEMO IMAT CEMO REPUBLIKU MILU HAJRULA BOG CUVA BABINE CETHNIKE8 VODA TECHE KUDA BABO RECHE ZIVILE UJEDINJENE SRPSKE ZEMLJE

Drakula

24.01.2011 16:42:55
ma ne mozhesh mi ni kitu prelomit pseto chethnichko a kamoli da jajnike stisnesh i na buzhimsku krajinu krenesh.kad chesh ko krkan navratit dojku ti naninu jbem?505 viteshka vashu bivshi i buduchi dzhelati.uvijek vas spremno dochekamo pa vas po jarugama potrpamo.eto imash prilike da poselamish tvoju chethnichku bratiju tj.njihove kosti na visu i zhuchu...hahahaha...nemash ti jaja na buzhim nikad udarit jer znash da che opet bit jen-dva ojhaha traktorijada.buzhim meni krajina najmilija dje se sa munare ezan chuje a pop ne zavija.

Drakula

24.01.2011 16:51:13
"dje su oni zarobljeni autonomashi?- eno ih iza onog busa gospodine komandante!-strijeljat psine na licu mjesta!" par sekundi kasnije iza autobusa rafali,vriska i kuknjava..."gospodine komandante strijeljali smo pseta!" General Atif Dudakovic sa Hamzama i Gazijama u akciji "Sana 95" ovo lako moresh na youtube-u provjerit. hahahaha...eto ti tvojih babinih nategnem ti ih na khurac zajedno sa tobom.

VUK STRASNI

24.01.2011 19:08:17
POKAZACU VAM KO JE NAJGORI NA SAJTU! NEKA SVI ZNAJU DA SU MOJI VICEVI ZAISTA NAJGORI, I DA JA REMETIM REALNO OCJENJIVANJE NA SAJTU I TO JE VELIKA BRUKA ZA SAJT. DOBAR VIC JE UVIJEK DOBAR VIC BEZ OBZIRA KOJU OCJENU IMA, ALI MOJI SU LOSI! FANOVI VUKA STRASNOG: JA SAM SE USUDIO DA OVAJ KOMENTAR PREPISEM JER SAM OBICAN LUDAK I ODMAH ME TREBA POSLATI U LUDNICU!

Elvis Kasapovic

24.01.2011 19:29:44
SHREBRENICE TI SI MENI MILA U BUZIMU SE DOGODINE PONOVILA

VUK STRASNI

24.01.2011 20:03:34
Budući da mi je kvocijent inteligencije na nivou mog pokvarenog usisivača, samo da vam kažem da ne mogu skontati ni šta je ironija - naravno, to se uči tek u gimnaziji. Što se tiče nepoznavanja samo engleskog jezika (nemam diplomu sa američkog univerziteta već 42 godine, četrdesetak prepisanih knjiga, dvadesetak odgledanih filmova i TV serija i hiljade strana pravih dohkumenata), upravo iz tog razloga se zalažem da se na ovakvim sajtovima NE POSTAVLJAJU tekstovi na engleskom, makahr on postajao globalni jezik (umjesto esperanta, kojem bijaše namijenjena ta uloga). A za to se zalažem i ovdje, kad ne dođem da se odmorim čitajući u zadnje vrijeme sve rjeđe dobre viceve, a sve češće moja prepucavanja. Šta bi bilo da ja sada počnem demonstrirati svoje neznanje mandarinskog kineskog, italijanskog, portugalskog, njemačkog i švedskog? Koga da impresioniram? Nije mi stalo do musavih dementnih balavaca poput mene, jadan sam ti ja. Za značenje riječi \"kvocijent\", \"demencija\" i \"fonhetski\" pogledajte u Vukjaklijin leksikon ili Klaićev rječnik stranih riječi - može dobrodoći i \"Opća enciklopedija leksikografskog zavoda\".

VUK STRASNI

24.01.2011 20:33:40
Komentar ispod objavljen pod nikom Vuk Strasni je moj! Sve i jedan komentar na sajtu bez originalnog teksta na makedonskom JE MOJ!!! Sta se ovo desava, ljudi, na sajtu, svi poludeli i posandrcali. Ne zna se ni ko me je.e, nit zasto me je.e, nit neko zna gde mi je glava, a gde gu.ica. Svakoga, svakoga napadam, nekad i sam sebe, svako me jase, svako me trti, a ja ne znam ko je to! LUDNICA, PRAVA LUDNICA!!! Nije mi cudno sto je to tako, jer sam ja na sajtu mutavi popisanac. Ali znate u cemu je stos sto se ja junacim na ovome sajtu? Strah i to veliki decji strah da me ne.ko ne otkrije, ako koristim samo svoj nik! I onda ja popisanac stalno menjam nikove i kukavicki se krijem iza njih ne bi li kobajagi povredio nekoga. Koji decji nestasluci, je.o me bog! Strah me je da ce me popisani MKD otkriti, pa bilo mi da se krijem iza stotinu nikova! Troje od nas je sigurno otkrio i zna nasa imena i prezimena i gde zivimo. Nase misje rupe su otkrivene i ne smem ni slucajno da izadjem u grad, jer cu zavrsiti sigurno u bolnici gde cu ostati najmanje godinu dana!!! Zato pamet u glavu i odmah cu da bezim sa ovog sajta! Neka niko ne pokusava da prepise ovaj komentar, jer samo jedan je originalni tekst na makedonskom, sve drugo je plagijat! Jedan je VUK na sajtu i niko mene ne moze da kopira, niko! Na zemjinata topka se se slucuva nekako nenadejno i nepredvidlivo vo koesto covekot mnogu tesko se snaoga , no silata na coveckoto sustestvo nikoj ne ja znae pa taka toj prezivuva od pamtiveka!

Drakula

24.01.2011 20:38:39
Elvis Kasapovic 2011-01-24 19:29:44 SHREBRENICE TI SI MENI MILA U BUZIMU SE DOGODINE PONOVILA uz ovo mozhe djechja pjesmica pd naslovom "moja mashta mozhe svashta" il od biljane jevtich "nadaj mi se nadaj al u ochaj ne padaj",,,d0kle god je 8 buzhima vi chetine nechete nekazhnjeno prolazit.sjeti se samo "sane95",,,kravica i bratunac mjesta meni najmilija sada tamo prdoslavac ne zavija.aa?..hahaha...hajde turchine sad reci selam i pljuni na te tvoje dashchurine,,,

Elvis Kasapovic

24.01.2011 22:41:41
babo ti je turchin nacisto usthashoidna,,,, aj ti sad zini i pocuclaj mi moju Autonomashku kharinu,,,prase baljijsko..

Alija,xyz...!

24.01.2011 23:21:03
Komentari ispod pod nikom vuka strasnog, moji su! Ojha, ojha, ojhaha, najveci sam degen ja!

Drakula

24.01.2011 23:41:06
Elvis Kasapovic 2011-01-24 22:41:41 babo ti je turchin nacisto usthashoidna,,,, aj ti sad zini i pocuclaj mi moju Autonomashku kharinu,,,prase baljijsko.. knjaze turchine nacuclaj se muslimanske obrezane khurchine,,,lol,,,,buzhim meni krajina najmilija tamo sad krme od smrdljivog popa vishe ne zavija...bit che ti opet "strijeljat pseta na licu mjesta!",,,hahahaha,,,bit che mi zadovoljstvo da se nasladjujem nad vama d0k budete opet po buzhimskim jarugama lipsavali pa vas cokulama shutiramo,,,smrt chethnicima i njihovoj smrdljivoj "vjeri",,,popisham vam se na ikone i svaroga svarozhicha u koga vjerujete,,,hrrk pljuc,,,hehehe,,,

Drakula

24.01.2011 23:44:49
"dje su oni zarobljeni autonomashi?- eno ih iza onog busa gospodine komandante!- strijeljat psine na licu mjesta!" par sekundi kasnije iza autobusa rafali,vriska i kuknjava..."gospodine komandante strijeljali smo pseta!" General Atif Dudakovic sa Hamzama i Gazijama u akciji "Sana 95" ovo lako moresh na youtube-u provjerit. hahahaha...eto ti tvojih babinih nategnem ti ih na khurac zajedno sa tobom. a sad odo spavat smrdljivac,,, a ti trk na kupanje,,,ah da nije ti josh smrdljivi "bozhich",,,zaboravio jbg,,,hahaha smrdoprdoslavcu neprani,,,kako ono bjeshe vam bazdoslavlje nalazhe paganine?sprijeda zhuto pozadi braon a?,,,hehehe,,,ma cuskija prljavstino alkoholizirana,,,shic!

Drakula

25.01.2011 01:15:08
nacuclam se muslimanske obrezane khurchine,,,lol,,,,buzhim meni krajina najmilija tamo sad krme od casnog popa najjace zavija...bit che ti opet "gwziti pseta na licu mjesta!",,,hahahaha,,,bit che mi zadovoljstvo da se nasladjujem nad vama d0k budete opet po buzhimskim jarugama gwuzili nase bule a nas bahlijandere cokulama shutirate,,,,,popisham se na glavu svog neobrazovanog, necivilizovanog i nekulturnog baabe i moje m.tere koji su totalno zakazali kao roditelji jer me nisu bili u stanju nauciti osnovnim pravilima civilizacijskog i ljudskog ponasanja ,,,hrrk pljuc,,,hehehe,,,

Sukrija

25.01.2011 09:37:51
Opet izvrtanja komentara od vlahonje Knjaza. Tvrdio kako se drakula njega i njegovog druskana arkana boji. Vidim kako se boji. Hahaha. I eto nista ti nemoj ja cu, Sukrija=Drakula. Nedavno se izvjestavalo ko je sve Drakula. Hahahaha. Sad ce slijedit reputacija psiholoske analize kako zapravo sve ovo Drakula pise, koji se u sustini ironicno samootkriva da bi sumnju od sebe smetnuo. Sve to cito u jednim od tvojih bezbroj (djecijih) komentara. Jel tako Knjaze? Hahaha.

VUK STRASNI

25.01.2011 15:25:50
kako sam previdio da sam prepisao i naslov vica! Uh!

Poslao/Poslala