Glupaci


- Koja je posledica sto pametniji uvek popustaju!
- Glupaci vladaju svijetom!

4,42


Komentari:

MKD

13.11.2010 02:48:18
Da pametni ne popu.taju VUK ne bi imao priliku da objavljuje prepisane viceve.

kozanostra

13.11.2010 16:14:32
Tvoji vicevi vise spadaju u poslovice jer ni na jedan tvoj vic se nisam nasmijao!!

VUK STRASNI

13.11.2010 16:22:37
Ja sam retard koji jos uvek opterecuje narod sa svojim psihozama ovde. Izgleda da me svi od.ebali pa ne znam sta cu sam sa sobom debilcina jedna. D.kle bre imam namere da idem? Jel imam ja granice? Godinama to radim. Sajt postaje sve gori i gori iz dana u dan. A sve to se meni moze zahvaliti.Ne mogu se urazumiti i ostaviti vas jednom za uvek na miru. Umesto mog imena stavio sam si nick pa cu sad isprevrcati i objavljivati kako me je volja. Samo verujem da nema glupljeg od toga kad vidim kako tudje komentare izvrnem i objavim ih pod raznoraznim nikovima. Toboze ljudi sami sebe pljuju. I to je meni smesno! Covek zaista moze svasta od mene da vidi. Da ne cekam puno: izvrnicu sve ovo i objaviti. Pokazacu ljudima kako VUK sebe kritikuje i pljuje. Ja sam odlepio ali onako majstorski.

Alija Izmetbegovic

13.11.2010 16:42:31
Komentar ispod pod nikom vuka strasnog moj je! To sam napiso ja retard Alija! Sto puta ponavljam vik ne pise komentare na sajtu i ja moram da radim to jer sam tezak psihopata i degen.

neko iz Bosne

13.11.2010 17:11:36
Bravo majstore svaka cast. Ovo prvi put citam jer ga nema ni na jednom sajtu. Odlicna stvar koja zasluzuje cistu peticu. Ovakovo nesto treba nam na sajtu, a ne sami plagijati.

inteligetan

13.11.2010 17:15:27
Kozanostra, zato sto si obicna koza. Da se nasmijes necemu treba da imas intelegenciju da to razumes, a tebi ocito to nedostaje. Veoma uspesan vic , petica!

realan ocenjivac

13.11.2010 17:47:58
U ocenjivanju viceva na ovom sajtu nesto smrdi i to strasno smrdi. Dobro vicevi imaju niske ocene, a obicni sljamovi visoke. Jel to posetioci ne znaju sta je dobro, a sta ne valja? Ne bih re.ao da je to.Oni su realni i nepristrasni ocenjivaci. Sta je onda posredi? Postoje nekoliko osoba na sajtu koje menjajuci ip adrese daju samo jedinice odredjenim vicevima i samo petice drugim vicevima, bez obzira dali su dobri ili losi, nego samo ko ih je poslao. To se zove personifikacija losih viceva. Uzmimo za primer nekoliko viceva koji su zaista dobri, a imaju niske ocene:Glupaci,Punica i zet, Uticaj, Treca dimenzija, Muska posla, Mus.arac, Diplomata, Djevice, Mujin pas, Zavijanje, Do.az, Nije moja, Novo i.t.d. Sta su bolji od navedenih viceva vicevi koji imaju viso.u ocenu kao sto su:Potvrda, Chuck norris, Faca i.t.d. Nista! Znaci na ovom sajtu ne vazi pravilo_dobar vic dobra ocena, vec- dobar vic- losa ocena ,narocito ako ga je poslao neko koga mrzimo kao sto je to vuk strasni. Vlasnik sajta treba odmah da ocisti ovu bagru i da uvede red u realno ocenjivanje viceva ,inace ode sajt u nepovrat.

VUK STRASNI

13.11.2010 18:06:56
U ocenjivanju viceva na ovom sajtu nesto smrdi i to strasno smrdi. Dobri vicevi imaju visoke ocene, a obicni sljamovi niske jer posetioci ne znaju sta je dobro, a sta ne valja? Ja bih re.ao da je to. Oni su nerealni i pristrasni ocenjivaci. Sta je onda posredi? Postoji jedna osoba na sajtu koja menjajuci ip adrese daju samo jedinice odredjenim vicevima i samo petice drugim vicevima, bez obzira dali su dobri ili losi, nego samo ko ih je poslao. Ta osoba sam ja, VUK STRASNI. Uzmimo za primer nekoliko viceva koji su zaista losii, a imaju niske ocene: Glupaci,Punica i zet, Uticaj, Treca dimenzija, Muska posla, Mus.arac, Diplomata, Djevice, Mujin pas, Zavijanje, Do.az, Nije moja, Novo i.t.d. Nisu bolji od navedenih viceva vicevi koji imaju viso.u ocenu kao sto su: Potvrda, Chuck norris, Faca i.t.d. Nista! Znaci na ovom sajtu ne vazi pravilo_dobar vic dobra ocena, vec- dobar vic- losa ocena ,narocito ako ga je poslao neko koga mrzimo kao sto je to Vuk Strasni. Vlasnik sajta treba odmah da ocisti ovu bagru i da uvede red u realno ocenjivanje viceva, inace ode sajt u nepovrat.

VUK STRASNI

13.11.2010 18:08:35
Komentar ispod pod nikom Vuka Strasnog moj je! To sam napiso ja retard VUK! Sto puta ponavljam da volim da pisem komentare na sajtu i da moram da radim to jer sam tezak psihopata i degen.

Alija Izmetbegovic

13.11.2010 18:32:01
Komentari ispod pod nikom vuka strasnog, moji su! Tezak sam psihopata, opsednut sam vukom strasnim , mrzim ga, mrzim i moram da pisem komentare pod njegovim nikom.

VUK STRASNI

13.11.2010 21:27:04
Komentari ispod pod nikom Vuka Strasnog, moji su! Tezak sam psihopata, opsednut sam prepisivanjem viceva, volim to i moram da pisem komentare pod svojim nikom.

knjaz sa karpata

13.11.2010 22:04:47
istinit vic

VUK STRASNI

13.11.2010 22:24:41
Obecao sam da se vise necu javljati ali meni, covece, lakse ulazi u gu.icu nego u glavu. Sta cu, majka priroda toliko mi dala i sa tim se moram pomiriti. Retard, veliki retard. Ja sam jadnik kome ni Bog ne moze pomoci. A to sto sam nedorastao decak i sto se od straha upisam svaki put u krevetu tu mi nece pomoci prepisivanje i nevesto isprevrtane rijeci vlastitih komentara. Posto sam psihopata zna se gde mi je mesto. Beda, velika covecja beda. Sad cu i ovo prepisati, jadnikh retardirani.

Antun Shkugor

13.11.2010 22:37:51
u sumici na proplanku xebao cethnik muslimanku muslimanka sva u krvi cethnik joj je 8bio prvi!!!!!!!!

Z.*)xxl

14.11.2010 00:11:33
u sumici na proplanku jbo cetalj svoju ma1ku ma1ka nie bila u krvi sincic e bio 101

Z.*)xxl

14.11.2010 00:12:57
Selam insanima,curac hajvanima

ciga

14.11.2010 00:36:50
Ovaj Alija je totalni bu.ala. Objavi komuntar u kime kaze da on sve pise o vuku strasnom a zatem to objave pod njeguvim nikom. sta hoce ovaj covjek. jel normalan bogati. nije sigirno nije.ako tuliko ima nesto protiv tig vuka neka to rasprevi sa njim a ne da nis gnjavi bogati. sta smo mi pa da miramo da citamo njegove glipe kimentare koje ponavlja po stitonu puta. totalna bu.ala sto posto bogati. mi smo cigani stpit bolji i pametniju od njega. neka se kloni sa sijta jer ce mu svi cigani je.ati ma.er. je.ote najmutavijeg covjeka na sajtu je.ote.

vatreni fan vuka

14.11.2010 00:50:40
Zasto ovaj vic ima toliko nis.u ocenu kada je jedan od najboljih? ZATO STO JE VUKOV! Atakujete na vuka ko muve na go.na, ali mozete samo da mu se uhvatite za kitu. Vuk strasni bio je , sada je i bice najboli na sajtu, a zavidljivcima i zlobnicima ku.ac u gu.icu. Mozete da pisete sta hocete o njemu, ali vuk ce ostati najbolji zauvek, jer niko nije postigao ono sto je on uspeo na sajtu od dana njegovog postojanja!! NIKO!! NIKO!!! Jel to vam jasno goveda jedna? Mozete da ocenjujete njegove viceve samo sa jedinicama iako su najbolji, mozete da pisete svasta o njemu jer ste bedni zavidljivci na ono sto je on postigao, a vi to samo mozete da sanjate, ali vuk strasnu u analima ovog sajta uvjek ce ostati NAJBOLJI, NAJBOLJI, NAJBOLJI...!!!

Antun Shkugor

14.11.2010 01:03:44
kako se primio ovaj handzarovac iz srbskog Zvornika,,ajme mene,,,zar nemash uopce smisla za strofiranje stihova,ba

VUK STRASNI

14.11.2010 01:46:42
Ja sam totalni bu.ala. Objavim komentar u kojem kazem da sve pisem o vuku strasnom a zatim to objavim pod svojim nikom. Sta hocu ja covjek? Nisam normalan bogati. Nisam sigirno nisam. Ako toliko imam nesto protiv posjetilaca neka to rasprevim sa njima a ne da vas gnjavim bogati. Sta ste vi pa da morate da citate moje glupe komentare koje ponavljam po stotinu puta. Totalna sam bu.ala sto posto bogati. Cigani su bolji i pametniji od mene. Neka se klone sa sajta jer cu im je.ati ma.er. je.ote najmutaviji covjek na sajtu je.ote.

Poslao/Poslala